055-2032052
Zwolle - In een Zwols flatje staan dozen hoog opgestapeld. Tot aan haar dood woonde hier een hoogbejaarde dame, nu is de woning even het domein van Richard Sanstra van Woningontruiming Sanstra.
Naar overzicht

In opdracht ontruimen - Woningontruiming Regionaal

01 februari 2016 Zwolle - In een Zwols flatje staan dozen hoog opgestapeld. Tot aan haar dood woonde hier een hoogbejaarde dame, nu is de woning even het domein van Richard Sanstra van Woningontruiming Sanstra.


Ingeschakeld door de nabestaanden van de vrouw, die zelf geen zin en tijd hebben in gesleep met de spullen. "Het gebeurt steeds vaker dat het ontruimen van de woning wordt overgelaten aan anderen", zegt Sanstra. De familie haalt meestal de waardevolle spullen eruit, waarna nog heel veel spullen overblijven. Woningontruiming Regionaal zorgt dat alles een bestemming krijgt en dat het huis bezemschoon wordt opgeleverd. Leger des Heils krijgt de kleding, brillen gaan naar Afrika, mobieltjes naar CliniClowns, overige bruikbare spullen naar een kringloopwinkel. Voor de ontruiming in Zwolle is een kringloopwinkel uit Apleldoorn ingeschakeld. Met twee man sterk laden ze een groot deel van de huisraad in een busje. Wat niet bruikbaar is, wordt afgevoerd naar de milieustraat.

Mochten onverwachte schatten gevonden worden, dan wordt de opdrachtgever ingeschakeld. "Een collega vond een keer 9.000 gulden achter een kast. Dat is netjes bij de familie afgegeven." Soms brengt hij familie in het geval van waardevolle spullen in contact met een veilinghuis.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief