055-2032052
Met de speciale vloerverwijdering service ervaart u geen zorgen!

Vloerbedekking verwijderen door uw woning­ontruimer

Voor de oplevering van uw huurwoning dient u meestal ook alle vloerbedekking te verwijderen. Dit is vaak geen eenvoudige klus omdat de vloerbedekking nogal eens hardnekkig vastgelijmd kan zitten. Met een professionele tapijtstripmachine halen de medewerkers van Woningontruiming Sanstra deze vloer zo weg. Hiermee kunnen allerlei soorten vloerbedekking efficiënt en gemakkelijk worden verwijderd. Alle lagen tot op de dekvloer worden hiermee verwijderd waaronder ook de lijmlaag en dit zonder de topvloer te beschadigen.

Handstripper

Voor de moeilijk bereikbare plekken op bijvoorbeeld een trap hebben wij ook beschikking over een speciale “handstripper”. Deze handstripper verwijderd zonder moeite alle lagen vloerbedekking/ zeil inclusief lijmlaag van de trappen.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Woningontruiming Sanstra kan ook voor u plavuizen verwijderen en/of de vloer egaliseren. Dankzij dit totaal aanbod van verschillende services voor het verwijderen van vloeren en/of het egaliseren van vloeren bent u volledig ontzorgt.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van uw oude vloerbedekking, dat kan eenvoudig via het offerte formulier.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

055 - 203 20 52