055-2032052
Niets is fijner als een bedrijf u wordt aanbevolen door iemand die weet hoe wij werken.

Wat klanten over Woningontruiming Sanstra zeggen

Woningontruiming Sanstra doet haar werk met enthousiasme en aandacht voor haar klanten. Dat dit ook zo ervaren wordt blijkt uit de reacties die wij regelmatig na afloop van onze werkzaamheden krijgen. Een aantal van deze reacties kunt u lezen op deze pagina. Uit privacy overwegingen zijn de reacties anoniem gemaakt. Lees ook onze reviews op de website van de Feedbackcompany.

Klantenbeoordelingen Woningontruiming Regionaal

Oplevering Apeldoorn
"Bij deze wil ik je ook namens de familie nog bedanken voor de professionele wijze waarop de ontruiming van de woning van mijn schoonmoeder is uitgevoerd. Wij vonden het erg prettig dat ook alle hierbij behorende zaken door jou zijn overgenomen en uitgevoerd. Dit heeft ons de tijd gegeven om een voor ons toch emotionele periode beter te verwerken en af te sluiten."

Oplevering Amersfoort
"Bij deze dank voor de plezierige wijze waarop jullie de flat hebben ontruimd/schoongemaakt. Heel attent dat de oude foto's en het bijbeltje van mijn schoonmoeder nog boven water kwamen. Met vriendelijke groet."

Oplevering Hengelo
"Hierbij wil ik u laten weten, dat de'' procesverbaal van oplevering'' en de bijbehorende factuur, door mij is ontvangen. Ik zal deze factuur zo spoedig mogelijk aan u overmaken. Voor het uitstekende werk en de fijne afhandeling van alle zaken omtrent de ontruiming danken wij u en uw medewerkers van harte."

Oplevering Vorden
"Met vreugde heb ik uw mail ontvangen, met de mededeling dat de woning in Vorden in goede orde is opgeleverd. Onze hartelijke dank voor het vele werk dat u op zo’n voortreffelijke wijze hebt verricht. Tevens onze dank voor het vele dat u ons uit handen heeft genomen en de prettige samenwerking in het voor ons complexe gebeuren."

Oplevering Enschede
"Alles is donderdag uitstekend verlopen. 's-Ochtends hebben wij eerst met de makelaar en de kopers het huis nog geinspecteerd en ik moet zeggen: u heeft heel erg goed werk verricht. Alles zag er prima uit; leeg en schoon. U heeft toch ook nog alle losse potten e.d. uit de tuin verwijderd en dat zag er toch ook veel beter uit. Mede namens mijn zus hartelijke dank! Ook heb ik uw kaartje aan de makelaar meegegeven, dus wie weet komt daar ooit nog eens iets uit voort."

Oplevering regio Raalte
" Wij zagen er als kinderen erg tegenop om ons ouderlijk huis leeg te ruimen na het overlijden van onze vader. In elke lade zitten herinneringen voor ons. en na maanden van zorg voor onze vader trokken we het ook niet meer. We zijn blij dat we uw bedrijf hebben gevonden en dat u de woning heeft leeggeruimd. U heeft het echt keurig gedaan en ook de makelaar was blij verrast met het eindresultaat ! Heel erg bedankt voor alle inspanningen. Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. U krijgt van ons echt een 10 met pluim!" 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u advies?
Belt u voor persoonlijk contact naar:

055 - 203 20 52